Megakirppiksen vuokrasopimus


1. Hinta/pöytä: 20€/viikko. HUOM. Et maksa vuokraa niiltä päiviltä kun kirppis on suljettu.

2. Kun haluat päättää vuokrasopimuksesi, sinun pitää ilmoittaa siitä erikseen vähintään 2 vrk etukäteen. Vuokrasopimuksesi JATKUU automaattisesti viikolla, jos ET LOPETA SITÄ. Seuraavan viikon vuokramaksu suoritetaan etukäteen kassalla. Vuokra voidaan myös vähentää myyntisaldostasi, jos myyntitililläsi on tarpeeksi rahaa.

3. Jos haluat nostaa rahaa myynnistäsi kesken vuokrakauden (välitilitys), sinun täytyy ilmoittaa siitä vähintään 2 vrk etukäteen. Lopettaessasi rahat maksetaan tilille. Käsittelymaksu on 3,- euroa.

4. Vuokralainen pitää itse järjestystä myyntipaikallaan. Jos haluat, että pidämme myyntipaikkasi siistinä, veloitamme siitä 5 €/viikko ja silloin järjestämme myyntipaikkasi joka aamu ennen avaamista.

5. Vuokrasopimuksesi päätyttyä sinun täytyy tyhjentää ja siivota myyntipaikkasi vähintään 1/2 tuntia ennen sulkemisaikaa. Siivoathan paikkasi myyntipaikan luovuttamisen yhteydessä, sillä siivoamattomasta myyntipaikasta veloitamme 5 euron siivousmaksun.

6. Vuokrasopimukseen sisältyy 1 arkki hintalappuja (30 kpl tarralappuja). Hintalaput ovat viivakoodillisia, joten sinun ei tarvitse täyttää niihin muuta kuin tuote ja hinta. Lisää tarra-arkkeja saa kassalta hintaan 0,50 euroa/kpl. Hintalappuja ei voi kopioida! Hintalappujen avulla voit seurata myyntiäsi netissä reaaliajassa osoitteessa www.kirpparikalle.net. Henkilökunta lähettää tunnukset sähköpostiisi.

7. Jos muutat jonkin tuotteen hintaa, sinun täytyy korvata vanha hintalappu uudella!

8. Tuotteet jotka löytyvät ilman hintalappua, säilyvät meillä 2 viikkoa, jonka jälkeen ne on Megan omaisuutta.

9. Jos myyntipaikkasi jää tyhjentämättä, tyhjennämme sen ja vähennämme tyhjennysmaksun 5 € myynnistäsi. Tuotteiden säilyttämisestä veloitetaan 5 €/vrk.

10. Aikuisviihdettä, käytettyä kosmetiikkaa, alusvaatteita, piraattikopioita, teräaseita ja autonrenkaita ei saa myydä Megakirppiksellä. Hygieniasyistä ei myöskään saa myydä pehmustettuja huonekaluja. Kaikkien myytävien tuotteiden täytyy olla laillisia. Jos tuote on epäasiallinen, on henkilökunnalla oikeus poistaa tuote myynnistä.

11. Kaikki myymäsi tavarat ovat omalla vastuullasi. Megakirppis ei ole vastuussa rikkoutuneista tai hävinneistä tuotteista. Turvataksemme myyjiemme omaisuuden meillä on tallentava valvontajärjestelmä ja hälyttimiä. Hälyttimiä voit noutaa kassalta ilmaiseksi, jos hälytettävä tuote maksaa 10 € tai enemmän. Alle 10€ tuotteisiin voit ostaa hälyttimiä hintaan 0,50€/kpl. Jos haluat myydä arvokkaampia tuotteita, ne voidaan myydä kassalta provisiota vastaan.

12. Tuotteita ei saa olla käytävillä eikä hyllyjen päätyihin saa ripustaa tuotteita.

13. Elokuvien, CD-levyjen ja pelien levyt voit halutessasi jättää kassalle, jos kpl hinta on vähintään 5€. Tällöin levyt täytyy olla numeroitu, jotta henkilökunta löytää ne nopeasti myyntitilanteessa. Kellot ja korut pitää ehdottomasti tuoda kassalle myyntiin.

14. Henkarit tulevat Megakirppiksen puolesta ja sisältyvät hintaan.

15. Megakirppis ei korvaa palo- tai vesivahingoittuneita tuotteita.

16. Näpistykset ja varkaudet ilmoitetaan poliisille.

17. Jos myyt tuotteita yrityksesi nimissä, sinun täytyy ilmoittaa meille Y-tunnuksesi.

 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIVOTAMME HYVÄÄ MYYNTIÄ!